Wiking chidob

Jabina Bleur "Bea" IPO1

Spår:95 Lydnad:97 Skydd:99

2009-05-23

Dagen har varit full av spänning! IPO1 med Bea... Det var samling i klubbstugan på sk Lövsättra klockan 07.15 så Vi åkte hemifrån redan klockan 06.20...

Mina tävlingsnerver är inte dom bästa har jag idag konstaterat... Hm. Jag lägger ner mycket tid på att träna mina hundar så egentligen borde det ju inte vara någon match att gå ut och göra ett prov såhär... men ack! vad jag var nervös i morse... Frukost var inte ens att tänka på...

Väl framme i stugan var stämningen på topp bland alla som skulle tävla... Det var 2st IPO3 hundar, 1st IPO2 hund, 6st IPO1 hundar, 3st BSL hundar och 3st BHprov... Massor av folk och det var jättekul. ID-kontroll och sen bar det av till spåren...

När vi kom ut till spårmarkerna öste regnet ner och alla försökte med paraplyer och regnkappor att hålla sig så torra de kunde... Men det var det nog ingen som lyckades med... Burr vad kallt det blev.

Spåren gick i en hästbetes hage så underlaget var ganska varierande... Bea spårade jättefint... En liten förarmiss (mitt fel) på markeringen av sista föremålet gjorde att vi fick 95 poäng... Men oj vad hon är duktig Lilla Bean :o)

Nu släppte lite av min nervositet och jag kunde dricka mitt kaffe innan lydnaden skulle börja... Jag var näst sist så det var många hundar före mig... så en smörgås slank också ner ;o)

Väl inne på lydnadsplanen var Bea i sitt esse... :o)  och då kände jag att nervositeten släppte mer och mer... Missen vi hade i lydnaden var avlutet i slät-apporteringen... Hon var lite för ivrig och tyckte det var liiiite fööör skoj.... Lydnadspoängen idag slutade på 97 poäng!

Nu var det endast skyddet kvar... och jag vet inte om det är jag eller Bea som har haft roligast idag... För hon var helt fantastisk! Lite vid sväng i utkallningen annars satt allt... Skyddspoängen blev 99 poäng !!!! :o)

Ni kan ju bara ana vad stålt jag är över min Lilla Beatrice Barkbit... :o)

Jag vill tacka BÄSTASTE Ylva för all hjälp jag har fått med lydnaden! Utan dig hade jag aldrig fixat 97 poäng! och för stödet jag fick av dig idag!!! Kram på dig kamrat!

Jabina Bleur

Antal kommentarer: 1

2010-04-26 18:04:57

tuff o fin hund gillar stora hundar (star)(star)(star)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)